Sekitar Pertandingan CTEX SESI I 2023/2024 Anjuran Jabatan Perdagangan

Sekitar Pertandingan Commerce Research, Innovation And Technology Exhibition CTEX SESI I 2023/2024 Anjuran Jabatan Perdagangan yang telah berlangsung pada 16 November 2023. Majlis Perasmian Penutupan (CTEX) Sesi I 2023/2024 bagi pelajar Tahun Akhir Diploma Pengajian Perniagaan telah disempurnakan oleh Hisamudin Bin Mohd Tamim, Pengarah Politeknik Mukah bertempat di ruang legar Jabatan Perdagangan.

BERIKUT ADALAH KEPUTUSAN PENUH KATEGORI UTAMA PERTANDINGAN:

I.Kategori Projek Pelajar Terbaik (pemenang keseluruhan/ berkumpulan)
Tempat Pertama: Smart Cabumaths
Tempat Kedua: Tradilook Apps
Tempat Ketiga: Inovasi Aplikasi Memesan Makanan 'Pick Me' di Kantin dan Kafeteria

II.Kategori Pembentang Terbaik (individu)
1. Mohd Aznanshah Bin Adnan
2. Nur Izzaitul Ezzah Binti Putera

III.Kategori Video Projek Terbaik (berkumpulan)
Tajuk Projek: Kajian Faktor-faktor yang Mempengaruhi Kecemerlangan Akademik Pelajar Diploma Pengajian Perniagaan di Politeknik Mukah

IV. Kategori Poster Terbaik (berkumpulan)
Tajuk Projek: Smart Cabumaths