Sekitar Lawatan Penanda Aras oleh Jabatan Teknologi Mekanikal dan Pembuatan, Kolej Vokasional Bintulu

Lawatan Penanda Aras oleh Jabatan Teknologi Mekanikal dan Pembuatan, Kolej Vokasional Bintulu ke Jabatan Kejuruteraan Mekanikal Politeknik Mukah telah diadakan pada 29 November 2023 yang lalu.

Antara objektif lawatan ini adalah:

1. Pengurusan & Keselamtan Bengkel
2. Pengurusan Stor

Peserta lawatan di ketuai oleh Ketua Jabatan Ts Pui Jak Joon, Ketua Program Teknologi Pemesinan, Ketua Program Kimpalan, Ketua Program Automotif, SU Ketua Program dan staf JabatanTeknologi Mekanikal dan Pembuatan.

Antara aktivit yang dilaksanakan semasa lawatan ini adalah:
1. Lawatan penanda aras ke Makmal Pembuatan, Bengkel Mesin dan Bengkel Kimpalan JKM PMU
2. Pelantikan Penasihat Akademik Program dari Jabatan Kejuruteraan Mekanikal: Haji Rosidi Bin Muhamad Nor dan Cik Brenda Anak Norbert Rabar (TAC Program Automotif), Cik Lydia Anak Aling (TAC Program Teknologi Pemesinan) dan Puan Farihana Binti A. Rahman (TAC Program Kimpalan)

#pmugemilang